Inleiding

Regelmatig zet ik iets wetenswaardig in “een Bericht van de Wadden“, omdat ik het leuk vind om jullie er deelgenoot van te maken. Het gaat niet alleen over de wadden van Nederland maar ook over die van Duitsland en Denemarken, en niet altijd over de natuur. Er is zoveel meer.

Deze berichten van de Wadden kunnen anekdotes, verhalen, sagen, informatie, nieuws, foto’s enz. enz. zijn. Het gaat over zaken die ik zoal tegenkom als ik langs het wad reis. Het zijn zaken die u misschien ook interesseren.

De berichten van de Wadden zijn niet in chronologische volgorde. Het is dus een verrassing wat je te zien zult krijgen. Wil je iets zoeken, vul dat in, in het veld zoeken. Bij steeds meer berichten wordt de kans van slagen steeds groter. De teksten zijn meestal kort. Niet zwaar en niet met het Hollands vingertje. Het is ter lering en de vermaeck.

Het nieuwste bericht staat altijd hieronder. Zo niet, klik dan op de Home knop of kijk rechts in de sidebar bij recente berichten. De datum geeft aan wanneer het gepubliceerd is.

Wilt direct op de hoogte zijn van een nieuw bericht, vul dan uw naam en e-mailadres in bij Niks missen.

Veel plezier,

Pieter de Vries van Texel

Het haventje van Sil bij de Cocksdorp op Texel verbergen heel veel berichten, anekdotes, sagen en verhalen
Het Haventje van Sil bij de Cocksdorp op Texel.