Sanct-Peter-Ording

De Ark van Noach

Arche Noah is een strandpaviljoen aan de waddenkust bij Sanct-Peter-Ording. Hoe hoger de palen, hoe minder last je hebt van springtij.

Arche Noah is een strandpaviljoen aan de waddenkust bij Dacht-Peter-Ording. Hoe hoger de palen, hoe minder last jr hebt van springtij.

Die Duitsers hebben het daar wel mooi voor elkaar, daar bij de Ark van Noach. Ze verhuren er strandstoelen. Je kunt er met z’n tweeën in zitten; zet het ding met de rug naar de wind en hopla, lekker luw en niet de broek vol zand.

Aan de strandstoel zit ook nog een hek met slot, om je spullen achter te laten als je gaat zwemmen. Het is ook een optie om dreinende kinderen tot de orde te roepen. Hoewel zij er anders over zullen denken en liever hun ouders er achter zagen. Is ook wat voor te zeggen.

Verder zag ik uit de lucht, dat de uitbater van Arche Noah een aantal vlonders op palen had neergezet. Zonder bediening. Eigenlijk is dat wel een strak plan. Je sjort je stoel er boven op en voilà geen striemend zand meer rond de kuiten en in de ogen. Het zal wel extra kosten. Maar ja, elk voordeel heeft zijn nadeel.

Zoiets zou voor Texel ook wel wat zijn. Kan ik mooi mijn eigen koffie meenemen. Scheelt weer.

Arche Noah is een strandpaviljoen aan de waddenkust bij Dacht-Peter-Ording. Hoe hoger de palen, hoe minder last jr hebt van springtij.
Een voetpad op palen leid je naar Arche Noah

Direct op de hoogte gebracht worden als er een nieuw bericht gepost is? Vul dan je naam en e-mailadres in bij Niks Missen.